Tyske myndigheter fortsetter å dra sine egne borgere til slakteriet. Midlet er muslimsk masseinnvandring, samtidig som det er absolutt forbudt å ville knytte noen sammenheng mellom de mange drapene og voldelige overgrepene og gjerningsmennenes ideologi. Det har i alle fall ingenting med islam å gjøre, forsikrer politiet og pressen. Altså akkurat som i Danmark.

Angela Merkel, om noen var ansvarlig for å åpne slusene for den islamske massetilstrømningen så er det henne, mottok nylig en fin pris for sin innsats og er fortsatt godt ansett i mainstream media både i Tyskland og i flere andre EU-land.

Hugh Fitzgerald fra Jihad Watch kunne i går rapportere om flere oppsiktsvekkende knivangrep med dødelig utgang. Dette er et tilfeldig utvalg, fordi Tyskland er plaget av 50 knivstikking hver dag, hvorav de aller fleste begås av migranter.

I slutten av oktober i fjor knivstakk en somalisk migrant to tilfeldige til døde og såret to andre i den ellers fredelige byen Ludwigshafen. Journalisten Jan A. Karon, som hadde vokst opp 800 meter fra gjerningsstedet, reagerte med å beskrive Somalia som «et drittland med steinalderkultur» og ble raskt sparket fra jobben. Han ble også suspendert fra Twitter, men suspensjonen ble senere opphevet.

Den somaliske gjerningsmannen var åpenbart en dyktig knivstikker og hadde kuttet hånden av et av ofrene sine. Selv om somalieren hadde ropt «Allahu akbar» (Allah er større), sa politiet at motivet var uklart.

I motsetning til de fleste andre journalister, nektet Karon å bøye seg for kampanjen som reiste seg mot ham. «Hvis profesjonelt opprørte folk nå vil fortelle meg at jeg er høyreorientert, rasist eller fremmedfiendtlig fordi jeg ikke skal tie om dette, bryr jeg meg ikke. Disse individuelle hendelsene skjer nå hver dag over hele Tyskland.»

I fjor knivstakk en somalisk migrant tre kvinner i hjel i Würzburg. Blant dem var en mor som forsøkte å beskytte datteren mot morderen. Ifølge rapporter løp jenta skrikende gjennom et Woolworth-varehus dekket av morens blod.

Selv om den somaliske gjerningsmannen ropte «Allahu akbar» under angrepet og fortalte etterforskerne at han var engasjert i jihad (hellig krig), nektet politiet for at det var noe islamsk motiv for forbrytelsen. I stedet ble det bestemt at knivstikkeren hadde «psykiatriske utfordringer», hvoretter han slapp unna fengselet.

Et ytterligere eksempel: En migrant fra Eritrea knivstakk en 14 år gammel jente til døde mens hun var på vei til skolen i Illerkirchberg i Baden-Württemberg. Jentas 13 år gamle venn ble også knivstukket flere ganger og alvorlig skadet.

Den lille byen Illerkirchberg med 5000 innbyggere inneholder et asylsenter der gjerningsmannen oppholdt seg. Politiet stormet senteret og pågrep to beboere i tillegg til gjerningsmannen, som ble funnet i besittelse av gjerningsvåpenet.

Etter grusomheten var politiet raskt ute med å baktale alle som ikke brydde seg om å ha et asylsenter i byen og formanet byens innbyggere «til ikke å nære generell mistanke om fremmede, personer som søker beskyttelse, eller asylsøkere generelt, eller oppmuntre til eller støtte en slik mistanke.»

Med andre ord: Enhver muslimsk blodshandling må besvares med tillit til muslimer. Og siden ugjerningene ikke har noe med islam å gjøre – men nesten det motsatte – står profeten sterkere og mer feilfri hver gang noen faller for de lange knivene.

Og det fortsetter: Forrige måned knivstakk en syrer en bussjåfør som hadde bedt ham vise billetten. Og i oktober stakk en migrant fra Jordan gjentatte ganger en ukrainsk kvinne, og fortsatte deretter rolig å spise pommes frites og bratwurst. I oktober knivstakk en somalier to menn i hjel midt på gaten og kuttet hånden av den ene mens han ropte «Allahu akbar». I august knivstakk en syrisk migrant en ansatt ved et immigrasjonskontor i Wuppertal. I fjor var en afghansk migrant nær ved å drepe en kvinnelig gartner, som fikk alvorlige kognitive skader.

Afghaneren var misfornøyd med at en kvinne jobbet, så hva var mer sannsynlig enn å drepe henne, slik de gjør hjemme i Afghanistan?

Og, og, og! Angela Merkel og vennene hennes har virkelig fått utrettet noe. Nazistene lyktes ikke helt med å ødelegge Europa. Dagens politikere er mye flinkere til det.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.