Minst åtte mennesker er drept og 13 såret i en ny masseskyting i Serbia. Innenriksministeren kaller det et terrorangrep.

Flere serbiske medier melder om skytingen i Mladenovac sør for Beograd. Ifølge kringkasteren RTC er åtte drept og 13 såret etter at en gjerningsmann skjøt med automatvåpen mot en gruppe mennesker fra et kjøretøy og flyktet fra stedet.

Avisa Informer skriver at gjerningsmannen ble omringet av politiet, men nektet å overgi seg. Han skal ha skutt mot politiet. Ifølge avisa er åtte alvorlig skadd. Det skal være barn blant ofrene.

CNN melder at en 21 år gammel mann er etterlyst. Avisa Telegraf skriver at det pågår en massiv politijakt og at det er hørt skudd flere steder.

Innenriksminister Bratislav Gasic sier at det er et terrorangrep. Helsedepartementet har slått alarm og ber folk som kan donere blod, om å stille opp.

Skytingen skjer dagen etter en skoleskyting der en 13-åring drepte åtte elever og en sikkerhetsvakt. Det førte til at Serbias regjering vedtok innstramming av våpenkontrollen.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.