Statsadvokaten i New York City, Melvin Bragg, anklager nå Trump for å ha skapt «forventninger om pågripelse», som om det er Trumps feil at statsadvokaten vil pågripe ham. Bragg skriver dette i et svar til Republikanerne som vil ha utlevert dokumentene i saken.

Republikanerne vil gjerne vite hva som er grunnlaget for en pågripelse. Men Bragg kaller dette for «utidig innblanding».

Storjuryen skulla ha møttes torsdag for å drøfte Trumps sak, men møtet ble utsatt.

Demokratene hadde gledet seg til å se Trump iført håndjern og bildet av ham tatt av politiet. Nå er det ikke sikkert det blir noe av. Stjernevitnet Michael Cohens troverdighet er sterkt svekket etter at hans advokat forklarte seg for storjuryen i to timer og sa han var suicidal og utilregnelig.

Flere statsadvokater i New York har unnlatt å reise sak mot Trump. Nå vil Republikanerne vite om justisdepartementet har vært inne i bildet.

“Was the Manhattan DA’s office in communication with DOJ about their investigation of President Trump?” Jordan asked. “Was the Manhattan DA’s office using federal funds to investigate President Trump?”

https://www.breitbart.com/politics/2023/03/23/hostile-subject-alvin-bragg-formally-refuses-cooperate-congressional-investigation/

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.