Politiet i den nordindiske delstaten Bihar arresterte søndag den beryktede seriekysseren Mohammed Akram. Han ledet en bande på fem menn som i flere måneder har overfalt kvinner på gaten og kysset dem på munnen. 

Uten samtykkeerklæring

Banden har fulgt etter og kysset kvinner som gikk alene på gaten uten å innhente samtykke. Banden skal også ha involvert seg i smånasking, men dog ikke fra kysseofrene.

Tidligere denne måneden ble en av kysseskurkene fanget på film da han snek seg innpå en kvinne bakfra og kysset henne. Videoen tok av på sosiale medier og da en rekke indiske mediehus skrev om saken satte politiet i gang en aksjon for å fakke kysseren.

Tvangskysset ved høylys dag

Den foruroligende hendelsen fant sted 10. mars ved høylys dag på et sykehusområde og offeret ble identifisert som ansatt ved sykehuset.

– Hva har jeg gjort ham? Da han kastet seg over meg gjorde jeg motstand og ringte sykehuspersonalet. Men da var mannen allerede rømt … Jeg har bedt myndighetene om å sette opp piggtråd for å beskytte kvinner som besøker sykehuset.

En advarsel mot lignende kriminalitet

Politiet mottok klager fra flere ofre og et team ble satt ned for å spore opp banden, noe som førte til arrestasjonen av hovedmannen og fire medskyldige.

Pågripelsen blir ønsket velkommen av lokalbefolkningen og de siktede forventes snarlig å bli fremstilt for retten. Politiet håper arrestasjonene vil tjene som en advarsel til andre som måtte være involvert i lignende kriminalitet, skriver Aajtak, en nettavis under India Today Group.

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.