En TV-journalist og en ni år gammel jente er skutt og drept i Orlando i Florida.

I tillegg ble jentas mor og en kollega av journalisten skutt og såret.

NTB viser til avisen Spectrum News 13, som den drepte journalisten jobbet for, og skriver følgende om gjerningspersonen:

«En 19 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for begge skyteepisodene, opplyste sheriff John Mina i Orange fylke på en pressekonferanse onsdag kveld lokal tid.»

Spectrum News 13 skriver at sheriffen uttalte dette om personen som begikk drapene:

– Så vi har arrestert personen som antas å være ansvarlig for drapene i morges så vel som for skytingen i ettermiddag. Det er 19 år gamle Keith Melvin Moses. Han blir formelt siktet for drapene, og vi forventer ytterligere siktelser for skytingen av de fire personene i ettermiddag.

– Til å være kun 19 år, så har han en lang kriminell historie, som inkluderer ulovlige våpen, grov legemsbeskadigelse og overfall med dødelig våpen, innbrudd og grovt tyveri, fortsatte Mina.

Dette bildet utgitt av sheriffkontoret i Orange County, Florida, viser Keith Melvin Moses. Myndighetene sier at en sentral Florida TV-journalist og en liten jente ble skutt og drept onsdag 22. februar 2023, nær åstedet for en dødelig skyting fra tidligere på dagen nær Orlando, Fla. Myndighetene har arrestert Moses, 19, som de mener er ansvarlig for begge skytingene i Orlando-området. Foto: Orange County Sheriff’s Office via AP

Mina sa at politiet så langt ikke vet noe om motivet for skytingen, men at Moses skal ha vært en bekjent av moren til jenta som ble skutt og drept.
Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok her.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.