Politi under en tidligere utrykning i området. Foto: Fredrik Hagen / NTB

En mann i 20-årene ble søndag morgen fraktet til sykehus med stikkskader etter en voldshendelse på Prinsdal i Oslo. To menn i 20-årene er pågrepet.

Nok en helg preges av grov vold i hovedstaden. Igjen er det bruk kniv, og enda en gang er det et av Oslos mest voldsutsatte områder som er åsted.

Politiet mottok melding om hendelsen på Prinsdal, sørøst i Oslo, klokken 6.34 søndag morgen.

– Det var fornærmede som selv ringte og sa han var stukket med en stor kniv. Vi har foreløpig ikke funnet noe våpen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NTB.

Mannen blødde kraftig og hadde stikkskader i hode og arm, men var bevisst da han ble fraktet til sykehus. Skadene var ikke livstruende, blir det opplyst.

– Han trenger litt behandling på sykehus, så vil vi gjennomføre et avhør av ham så snart som mulig, sier Pedersen.

Politiet fikk raskt kontroll på to personer i 20-årene som er pågrepet. Det er en relasjon mellom de involverte.

I denne delen av byen er det vanligvis oppgjør mellom grupper av unge innvandrere det er snakk om, uten at dette er endelig bekreftet i dette tilfellet.

De to mennene er siktet for grov kroppsskade, skriver TV 2.

– Dette skjedde utendørs i nærheten av Prinsdal skole, og det gjøres undersøkelser på åstedet. Vi skal også gjennomføre vitneavhør og innhenting av elektronisk materiale, hendelsen kan ha blitt fanget opp av overvåkingskamera, sier operasjonslederen.

Prinsdal er ett av flere steder som ofte går igjen i forbindelse med grove voldssaker, og ligger nokså nært andre voldsutsatte områder som blant annet Holmlia og Mortensrud.

Les også:  

Skudd på Prinsdal i Oslo

Bestill fra Document forlag:

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Kjøp bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.