Politiet har rykket ut på Stovner i Groruddalen, nord i Oslo. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Politiet rykket sent torsdag kveld ut til en leilighet på Stovner etter melding om en knivstikking. Nettopp Stovner har vært åsted for en rekke grove voldshendelser, ofte med kriminelle gjenger involvert.

Den fornærmede i saken framstår ikke som alvorlig skadd, tvitrer politiet i Oslo. Dette er senere oppdatert, se lenger ned.

– Personen har fått stikk i overkroppen og er under behandling av helse på stedet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til Avisa Oslo.

Politiet fikk meldingen om hendelsen klokken 23.40. Det er ikke kjent hvor mange som var i leiligheten da knivstikkingen skjedde.

Politiet opplyser at det jobbes på stedet med avhør og åstedsundersøkelse.

Stovner, nord i Groruddalen i Oslo, er kjent som en av byens og Norges met belastede områder, med høy andel innvandrere, utenforskap og mye kriminalitet av ulike slag.

Ikke minst har denne bydelen vært åsted for mange grove voldhendelser med bruk av kniv eller skytevåpen. Denne seneste hendelsen føyer inn i en slik rekke, og bidrar til å forsterke inntrykket av et området med store utfordringer.

 

Oppdatert per kl. 01.40:

– Da helsepersonell fikk undersøkt ham, ble det vurdert til å være alvorlig, og han ble fraktet rett til akuttmottaket, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

En mann ble pågrepet klokken 0.25 på en adresse ikke langt fra åstedet. Mennene er i 20- og 30-årene. Det er en relasjon mellom dem, men politiet ønsker ikke å si noe om den.

 

Les også:   

Ny pågripelse etter skytingen på Stovner

Sommer er tid for gode bøker:

Nyhet fra Document forlag, bestill i dag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Stadig like aktuell:
Kjøp Kents bok her!

Bestill også:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Husk å støtte Document i sommer:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.