Oslo-politiet har pågrepet to rumenske statsborgere som hadde spesialisert seg på tyveri av mobiltelefoner i Oslo sentrum, særlig på steder med dans. Det kan være snakk om så mange som 100 telefoner. Politiet ber folk anmelde.

I helgen har spanere fra Oslo-politiet pågrepet to personer som de mener har spesialisert på å stjele mobiltelefoner fra folk på dansegulv i Oslo sentrum.

Politiet har funnet rundt 20 telefoner som de jobber med å finne eierne til. Oslo-politiet meldte om pågripelsene rett etter klokka 4 natt til søndag.

– De siste to nettene har spanere pågrepet to lommetyver som tilsynelatende har spesialisert seg på å stjele mobiler på dansegulvet på utesteder i sentrum. Hvis du ikke har anmeldt tyveriet ennå, kan du enkelt gjøre det på politiet.no, lyder oppfordringen fra operasjonssentralen.

Politiet har ikke noe eksakt tall på hvor mange anmeldelser som har kommet de siste ukene, men det er snakk om titalls, om ikke over 100. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.