Saken er oppdatert kl 09:41, fredag.

Torsdag kveld meldte politiet at de etterforsker tre dødsfall i Trondheim. De tror det kan dreie seg om drap og selvdrap.

– Vi er i en tidlig fase av etterforskningen og jobber ut fra flere hypoteser. En av hypotesene er at det dreier seg om drap og selvdrap. Vi kan foreløpig ikke si noe mer konkret om hva som har skjedd, sier Anne Haave, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Til NTB sier Haave at det dreier seg om tre voksne personer.

– Politiet har ikke sikker identitet på de tre avdøde. Det er etterforskningen fram til nå som tilsier at drap og selvdrap er en av teoriene, forklarer Haave.

Ble varslet av vitne

Hun sier at det var et vitne som kontaktet politiet om en mistenkelig hendelse på adressen. Vedkommende sitter nå i vitneavhør med politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 21 torsdag kveld og har satt store ressurser på saken. De ønsker likevel ikke å kommentere eventuelle beslag som er gjort i saken.

Ut fra politiets opplysninger er det ikke grunn for personer i nærområdet til å være bekymret.

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser på åstedet, rundspørringer i området og avhør og det er besluttet obduksjon av de tre avdøde.

Pressekonferanse fredag

Politiets krimteknikere er ferdig med de første undersøkelsene på adressen der tre voksne personer ble funnet døde i Trondheim torsdag.

I 6-tiden fredag morgen sa operasjonsleder Stian Aalberg i Trøndelag-politiet til Adresseavisen at arbeidet er ferdig og at åstedet er plombert.

Trøndelag politidistrikt opplyser til NTB at det kommer en oppdatering om saken i en pressemelding i 10-tiden fredag formiddag.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.