En bil har blitt brukt som våpen i Jerusalem. En seks år gammel gutt og en mann i 20-årene er drept. Flere andre er skadet, deriblant et barn som er i kritisk tilstand.

Bilder fra åstedet viste flere personer strødd på bakken etter at en blå Mazda kjørte inn i folk på en bussholdeplass. Angrepet skjedde ved bosetningen Ramot i Øst-Jerusalem, ifølge Times of Israel.

Nødetatene skal ha fått melding om hendelsen klokka 13.27 lokal tid, 12.27 norsk tid.

Flere vitner skal ha rettet skytevåpen mot bilen. Politi og helsepersonell sa at sjåføren ble skutt og drept. Gjerningsmannen er ikke identifisert.

Magen David Adom ambulansetjeneste sier at en gutt på seks år ble drept i angrepet. En annen seksåring er i kritisk tilstand.

I alt skal seks personer ha blitt truffet under bilangrepet, og minst en av de andre er i kritisk tilstand. Dette skal være en annen seks år gammel gutt.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har allerede gitt ordre om at sikkerhetsstyrkene pågriper folk som er knyttet til den mistenkte gjerningsmannen, samt at man sperrer av hjemmet hans, ifølge NTB.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.