«Det er så mye som skjer», er et vanlig uttrykk fra vår redaktør Hans Rustad, og han har rett. Det er så mye som skjer til enhver tid at det kan være veldig utfordrende å følge med. Derfor, da vi satte oss ned med dr. Robert Malone i Wien tidligere i desember, bestemte vi oss for å gå tilbake til begynnelsen.

Hva er mRNA-teknologi? Hva er fordelene? Hvorfor er det viktig å snakke om covid-injeksjonene?

Dette var blant de spørsmålene vi stilte dr. Malone, men ganske naturlig kom vi også inn på temaene kanselleringskultur, konspirasjoner og alle løgnene regjeringer forteller folk. Alt dette han har skrevet om i sin bok Lies my Gov’t Told Me.

Det er lett å forstå hvorfor Joe Rogans podcast med dr. Malone varte i tre timer. Dr. Malones innsikt og tanker gir en veldig interessant samtale om livet, arven og menneskehetens fremtid, som vi gjerne vil utdype. Derfor inviterer vi ham tilbake til Doc-TV igjen i en ikke så fjern fremtid.

Velkommen til et intervju med dr. Robert Malone:

 

Abonnér på dr. Robert Malones Substack og få daglige oppdateringer fra Jill og Robert Malone: https://rwmalonemd.substack.com/

Kjøp billetter til Document-møtet i Oslo den 26. januar her.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.