Tove Bjørgaas er bekymret for hva Republikanerne kan finne på og med god grunn. Det vil bli opprettet en komite med samme mandat som senator Frank Church på 70-tallet, da også FBI og CIA var ute av kontroll. Thomas Massie skal lede komiteen og han sto frem på Tucker Carlson.

Massie sa han vil få frie hender, men at mye av arbeidet vil foregå i Kongressens SCIF-rom, det er avlyttingssikre rom som brukes til å lese hemmelighetsstemplede dokumenter.

Komiteen vil få mandat til å rekvirere hva den vil og stevne hvem den vil.

Amerikanerne har ikke opplevd rettferdighet og åpenhet på mange år. En slik komite kan rive med seg mye og Massie forsikret at de ikke kommer til å rygge. De vil gå der hundene ligger begravet, koste hva det koste vil.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.