En titt inn i et omfattende nettsamfunn avslører det sjokkerende motivet bak noen unge menns ønske om å identifisere seg som kvinner: ufrivillig sølibat.

Det dreier seg om unge menn som også er kjent som «incels», en forkortelse av ordene involuntary celibates.

“Transmaxxing” is the unnerving topic of a report from Pirate Wires, which exposes how some men called “incels” — short for “involuntarily celibate” — may be resorting to self-destructive gender transition attempts.

De som ønsker å endre kjønn, har ulik bakgrunn, og noen har antatt at lesbiske og maskuline jenter (tomboys) blir oppfordret til å ta det helt ut og bli fullkomne menn. Dermed beveger man seg mot en utryddelse av lesbiske kvinner.

Slike påstander avvises som transfobisk av Washington Post. Dog er det åpenbart at kvinners rettigheter blir meningsløse når alle kan definere seg som kvinner når det passer dem, også på en såkalt flytende måte.

Andre som ønsker å endre kjønn, kan inkludere unge tenåringer som er fortvilet over pubertetens utfordringer. Disse sårbare unge menneskene blir av enkelte rådgivere forsikret om at pubertetsblokkere er fullstendig reversible og kun setter utviklingen deres på pause. I realiteten blir mange av dem som går på slike medikamenter, sterile resten av livet.

For enkelte incels er det å endre kjønn på en tragisk måte ansett som en løpsning på deres eksisterende problemer.

Pirate Wires encourages readers to “Imagine you’re a depressed young man in a developed country. Maybe you work long hours for low pay, maybe you’re unemployed.”

På skolen passet man ikke inn, og jentene ignorerte deg fullstendig, skriver de videre. Fritiden sløses bort på gaming, og sex er noe man kun oppnår med prostituerte. Mange vurderer selvmord.

I tillegg til økonomiske, sosiale og romantiske problemer er slike menn politisk hjemløse, hevder artikkelen. Incels anses av venstrevridde å være kvinnehatere som har potensial til å bli voldelige.

Some self-described incels who find themselves in these circumstances have decided to make a drastic, self-destructive decision to try and cease being a man altogether.

These “transmaxxers” think “gender transition can be an effective tool for escaping the misery of involuntary celibacy, social isolation, and professional mediocrity.”

Selv det svenske Totalförsvarets forskningsinstitut har advart mot trusselen incels utgjør.

Flera länders säkerhetstjänster har varnat för det växande hot som kommer från incel-miljön, en internetbaserad kultur av män som odlar kvinnohat och hämndlystnad till följd av oförmåga att inleda relationer.

Å endre kjønn for å forbedre livet sitt anses som et revolusjonært svar mot en verden som gjennom kombinasjonen av industrialisering og biomedisinske teknologier som in vitro fertilisering og sæddonasjon har fjernet de økonomiske og reproduktive mulighetene som tidligere var tilgjengelige for de fleste menn.

Et manifest på 73 sider oppfordrer incels til å vurdere å skifte kjønn. I kapittelet How society benefits from people transitioning kan man lese følgende:

Less incels trying to force females to waste themselves on losers is a good thing.

Incels transitioning to female is good for society since they will become less likely to develop or maintain problematic political beliefs or become violent, they will instead benefit from accelerated hypergamy and gynocentrism.

Verden blir altså et bedre sted hvis flere menn blir kvinner. Underforstått er det selvsagt at kvinner er bedre mennesker enn menn.

Samtidig oppfordres det til å ta i bruk porno som fremstiller menn som feminine.

If you do not currently feel like living as a female you might have to work on fixing that.

Men with a humiliation fetish may benefit from going trans.

Disse påstandene bryter selvsagt med påstandene som tilhengere av et forbud mot konverteringsterapi står for. Men som alltid er konvertering akseptabelt så lenge du havner under en av de mange bokstavene i LGBTQAI+-alfabetet.

Det er kun å velge legning som hetero som må forhindres. Å konvertere til et kjønn man hater intenst, anses som noe positivt.

‘Transmaxxing’: Meet the ‘Incels’ Who Are Trying to Become Women 

Les også:

Transpersoner koster enorme summer; vi betaler

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.