Gigi Jordan (62) var multimillionær innen farmasiindustri. I 2010 drepte hun sin åtte år gamle autistiske sønn ved å sprøyte en dødelig cocktail ned i halsen hans. Hun ble dømt til 18 års fengsel i 2014, men slapp ut i 2020 etter en anke.

Men høyesterettsdommer Sonia Sotomayor fikk opphevet hennes kausjon, og fredag begikk Jordan selvmord hjemme i badekaret, bare timer etter at hun var beordret tilbake i fengsel. Hun etterlot seg et brev.

Tragedie på tragedie, og det begynner å bli mange av dem i USA.

The socialite from Belgium allegedly admitted to using a syringe to plunge a lethal cocktail of painkillers, tranquilizers and sleeping pills mixed with alcohol and orange juice down the boy’s throat inside their $2,300-a-night suite at the luxury Peninsula Hotel in Manhattan in February 2010.

Hun hevdet hun hadde tenkt å ta sitt liv, men trakk i stedet 125.000 dollar fra sønnens sparefond.

 

Pharma Exec Convicted of Killing Her own Son Found Dead Hours After Supreme Court Justice Sonia Sotomayor Revokes Her Bail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.