Siavash Mobasheri. Foto: Vidar Ruud / NTB.

Det norske partiet Demokratene er nazister og skal ikke ha rett til å ytre seg fritt, men jages bort fra det offentlige rom, mener Rødt-leder i Oslo, Siavash Mobasheri. Det han sier, er i praksis at partiet må forbys.

Mobasheri, som er fra Iran og inntil nylig var partileder i Rødt Oslo, er fortsatt gruppeleder i partiet.

Det var i kjølvannet av Den nordiske motstandsbevegelsens (DNM) demonstrasjon i Oslo lørdag at Siavash Mobasheri under en appell søndag på Rødts vegne kom med en advarsel mot visse norske partier. Da hadde det åpenbart seg hele fire norske nazister blant de 35 som marsjerte i Oslo, før de resolutt ble lagt i jern av politiet.

Mobasheri har selv offentliggjort sin appell på Facebook, der han skriver:

Vi har alle hørt slagordet fra krigen, da folk sa «Aldri mer!». Likevel er et 40-talls voldelige nazister tøffe nok til å marsjere på nytt på Karl Johan.

Mobasheri vil altså bruke norsk krigsmotstand i 1945 til å stoppe munnen på nordmenn han er uenig med, og nevner Demokratene, Sian og Alliansen. Han skriver videre:

Mange har vært opptatt av å si at flertallet av dem som ble arrestert i går, var svenske og danske statsborgere. Det er riktig, men la oss ikke glemme nazistene i Alliansen og Demokratene. Det er heller ingen tvil om at rasistene i SIAN har et godt forhold til kjente nazister og sentrale medlemmer av DNM.

Deres prat om ytringsfrihet er bare et skalkeskjul for å dra samfunnsdebatten mot høyre og lage en grobunn for en fascistisk politikk. Derfor skal de ikke ha rett til å ytre seg fritt i det åpne rom. Naziene skal alltid bli møtt med tydelig motstand, de skal overdøves og jages bort.

Hvor meningsmotstanderne skal jages, sier ikke Rødt-politikeren noe om. Mobasheri er sannsynligvis en av de flere hundre tusen som er blitt påspandert asylopphold av norske skattebetalere, og da er det kanskje litt dobbeltmoralsk – for ikke å si umoralsk – å ville frata nordmenn han er uenig med, ytringsfrihet og mulighet til demokratisk virke i eget land.

En annen sentral Rødt-politiker, Sofia Rana, hyller Mobasheri for det hun kaller en «fantastisk appell». Selv var hun en av dem som arrangerte motdemonstrasjon mot den overveldende nazi-demonstrasjonen nå søndag.

Bystyrerepresentanten i Oslo, som har røtter fra Pakistan, er til daglig permittert flyvertinne og har for tiden et vikariat som rådgiver om høyreekstremisme i Antirasistisk senter (ARS). Sistnevnte har nylig dannet underbruket Antirasistisk fellesskap, som sammen med Rana arrangerte motdemonstrasjonen mot den angivelig så store nazi-trusselen. Rana feiret ellers dødsfallet til dronning Elizabeth II i september, for da var det angivelig slutt på «70 år med undertrykkelse».

Antirasistisk fellesskap skriver på sin plattform at de er et «verktøy i møte med rasisme, fordommer og hat.» (Men bare enkelte former av rasisme, fordommer og hat, ikke det som er rettet mot nordmenn?) De skriver også at disse fordommene og hatet «får daglig konsekvenser for mange», og at det gjør at «vår livskvalitet blir dårligere».

Nei, de snakker ikke om masseinnvandringen fra MENA-land, som har fått enorme konsekvenser for Norge og gitt utallige nordmenn tapt livskvalitet på grunn av økning av kriminalitet, drap, terror og voldtekter, for å nevne noe. Mange fagforeninger og islamske interessegrupper er støttespillere til dette sannsynligvis statsstøttede fellesskapet mot angivelig rasisme – men også Norsk Folkehjelp og av en eller annen grunn Nei til EU.

Statsminister Jonas Gahr Støre raste etter nazi-vandringen lørdag, byrådsleder Raymond Johansen i Oslo var klar på at slike vil man ikke ha i Oslo, og Rødt-politiker Mímir Kristjánsson kalte de fire nazistene for «landssvikere». Men hvis man er så opptatt av å bekjempe rasisme, fascisme, fordommer og hat, hvor var alle disse sinte folkene da islamister fylte gatene? I tiår etter tiår.

Hvor er all denne handlekraften når islamister fra fremmede verdensdeler ikke bare fyller gatene med antidemokratisk raseri, men begår voldtekter, ran, drap og terror?

Hvor var de da bortimot samtlige muslimer i Oslo krevde død over Salman Rushdie i 1989?

Hvor var de da 6000 islamister fylte gatene i Oslo i 2012 og krevde død over en filmskaper?

Hvor var de da dødelig og voldelig hat mot nordmenn utspilte seg i våre gater dag ut og dag inn, og med  økende styrke, takket være ideologien om «multikultur»? Oslo-terroren i juni med to drepte, mer enn tjue skadede og mange flere berørte er bare ett eksempel.

Hvor var de da jenter og kvinner ble gjengvoldtatt eller våre kirker satt i brann?

Landssvikere

Landssvikere kaller altså Rødt-politiker Mímir Kristjánsson disse fire nazistene, og bruker ordene «fremmed okkupasjonsmakt» om de 31 svenskene og danskene. Den er grei, vi vil ikke ha nazister. Men de fyller altså ikke stort mer enn en sofa.

Hva med landssvikerne som ødelegger vårt land med en ideologi som virkelig hater oss, og som faktisk med rene antall vil utslette oss som folk hvis det får fortsette? Da kan vi snakke om okkupasjonsmakt, i antall som langt overgår de tyske nazistene i 1940 eller de 31 som var på snarvisitt nå.

Selv om mange i «multikulturen» er fredelige, går det nå IS-terrorister rundt i våre gater, og mange titalls nordmenn er drept eller voldtatt. Det finnes flere måter å okkupere og kolonisere på enn med våpen.

Er det ikke på tide å gjøre noe med det landssviket, og å få en slutt på det?

1989: 3000 muslimer i Oslo til støtte for en fatwa mot Salman Rushdie. Flere bokhandlere på Østlandet som solgte «Sataniske Vers» ble satt i brann. De demonstrerte altså FOR dødsdommen.

2012: 6000 muslimer i Oslo demonstrerte mot Muhammed-film: – Brødre og søstre. Denne verden trenger en ny Osama bin Laden, sa arrangør Ubaydullah Hussain fra talerstolen. Han sa også at den drepte filmskaperen Theo Van Gogh fikk som fortjent. Den nederlandske filmskaperen ble både skutt og knivstukket av en marokkaner, og fikk dødstrusler mot Ayaan Hirsi Ali festet med kniv i magen.

Det er tydeligvis særdeles viktig å vise styrke mot en håndfull nazi-idioter. Men hva med alle de fremmede personene og maktene som har etablert seg i Norge, ofte med statsstøtte, som har et livsfarlig hat mot alt Norge og Vesten står for?

Rødt trenger åpenbart flere nazister å bekjempe, også innbilte, men importerte samfunnsfiender er det ikke så nøye med.

 

Dømt for gjengvoldtekt, vedtatt utvist – likevel var han i Norge. Nå er han siktet for terror

– Jeg ble veldig, veldig sint. Jeg måtte tenne på kirkene fordi Koranen var blitt krenket

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.