Vitner beskriver utbrudd av difteri og stadig slåssing i et engelsk asylmottak i Manston, Kent.

Regjeringen vil nå vurdere å huse innvandrere på hotell sammen med vanlige gjester i stedet for å leie egne lokaler, i et forsøk på å takle problemet med overbefolkning, skriver Daily Mail.

I går strakte en mann seg ut av bilvinduet og kastet tre bensinbeholdere – som så ut til å ha et fyrverkeri festet til seg – ved Western Jet Foil-senteret i Dover.

Angriperen skal ifølge øyenvitner ha ledd høyt mens han kastet bensinbeholderne, som skapte et voldsomt rabalder inne i asylmottaket.

To asylsøkere fikk lettere skader, mens angriperen, som foreløpig er ukjent, drepte seg selv ved en nærliggende bensinstasjon.

Også skipet «Geo Barents» har nærmet seg Italia – med 572 migranter

700 asylsøkere ble deretter ført til mottaket i Manston for sin egen sikkerhets skyld. Men der er altså forholdene alt annet enn trygge.

Den stadig økende asylkrisen i Storbritannia ser ut til å ha kommet helt ut av kontroll. Hittil i år har det kommet over 40.000 båtflyktninger over Middelhavet alene.

Og dette tallet ser ut til å bare fortsette å øke. Bare i løpet av lørdag kom det nesten tusen flyktninger inn i England via Den engelske kanal.

Den britiske integreringsministeren, Robert Jenrick, har tenkt å besøke mottakene i både Dover og Manston for å sjekke forholdene ved selvsyn.

En talsmann for Home Office, som er ansvarlig for innvandring, lov og orden i England, sier:

– Antallet asylsøkere som ankommer England i små båter, har nådd rekordhøyder. Dette har satt asylsystemet vårt under et vanvittig press og koster britiske skattebetalere millioner av pund daglig.

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.