Politiet måtte avfyre varselskudd for å få kontroll på en pågående slåsskamp i Brugata i Oslo sentrum natt til onsdag. 

Politiet meldte om hendelsen like etter klokka 2, skriver de på Twitter.

Politiet beskriver hendelsen som en pågående slåsskamp eller trusselsituasjon mellom flere personer, der det ble brukt kniv.

– En slåsskamp mellom fem personer ser alvorlig ut. Patruljen nærmer seg stedet, og fra avstand ser de at en person med kniv i hånden løper etter en annen. For å få personen til å avstå fra det, skyter de et varselskudd. Personen slipper kniven og blir pågrepet, forteller operasjonslederen til NTB.

Ingen ble skadet under opptrinnet, men en person ble pågrepet. Den pågrepne er en mann i 20-årene som «har vært borti politiet før».

– Det er ikke hver dag at politiet avfyrer varselskudd, men her skjedde ting så fort og trusselen var så alvorlig. Så her så patruljen seg nødt til å avfyre varselskudd, sier operasjonsleder Stokkli – som berømmer patruljen for å ha tatt en god avgjørelse som hindret at offeret ble knivstukket.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.