John Boyd er president for National Black Farmers Association (NBFA). Han anklager nå Biden-regimet for å bryte sine løfter mot bønder fra fargede minoriteter.

I et intervju med NTDs Capitol Report kritiserer Boyd myndighetene for å bryte et løfte om å slette 4 milliarder dollar av gjelden til svarte eller fargede bønder, skriver Epoch Times.

– Vi gikk fra 120 prosent gjeldsettergivelse, som betyr at 100 prosent av lånet ditt vil bli avskrevet, og man får 20 prosent til å betale skatten for låneendringen. Og administrasjonen brøt løftet hans … Presidenten klarte ikke å gjøre det han lovet USAs svarte og andre fargede bønder, sa Boyd.

Det var i april 2021 Biden-regimet lovet å slette de 4 milliarder dollar som fargede bønder hadde påført seg. Dette var en del av den såkalte American Rescue Plan Act (ARPA).

Programmet ble utfordret av søksmål som mente det var et brudd på konstitusjonen å ettergi gjeld basert på hudfarge.

Det er langt i fra første gangen Biden-regimet behandler folk ulikt etter hvilken hudfarge de er født med. Selv viktige nasjonale posisjoner avgjøres av et fokus på rase og kjønn.

Biden er akkurat den presidenten Demokratene fortjener

Boyd sier at Biden også brøt løfte om å ha et FaceTime-møte med ham for å diskutere situasjonen for fargede bønder. Han understreker også at mørkhudede bønder, inkludert Boyd selv, stort sett stemte for Biden og Demokratene.

Men dette kan endre seg i kommende mellomvalg, og kan få konsekvenser også for presidentvalget i 2024.

– Presidenten gikk tilbake på ordet for å hjelpe svarte bønder i dette landet. Og det skal vi se på i løpet av valgperioden. Og vi kommer også til å se kraftig på det under den kampanjen for gjenvalg, sa Boyd.

Boyd kritiserte Biden-regimet for å hjelpe bønder i andre land, men overse bøndene i USA. Blant annet har bønder i Ukraina mottatt 250 millioner dollar i støtte for å forbedre infrastrukturen.

Mange amerikanske bønder må selge eiendommene sine, og en stor del av disse handler på kinesiske hender, under kontrollen til en nasjon som «fortsatt støtter slaveri», ifølge Boyd.

Dette var også tema for et intervju Boyd ga til Fox News i september.

–Når disse gårdene forlates, forlater jorda amerikanske bønders hender. De havner i hendene på den kinesiske regjeringen som vi aldri kommer til å få noe tilbake fra. Vi har gitt Kina omtrent alt, fra drivstoffet vårt til landet vårt.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.