– If you have a problem figuring out whether you’re for me or Trump, then you ain’t black, sa Biden, og han er ikke alene med sine tanker. Måten konservative svarte blir behandlet på i USA, er en skamplett på nasjonen. Vi vet alle hvem de virkelige rasistene er.

Shannon Brandt (41) kjørte ned Cayler Ellingson (18) med overlegg fordi han ikke likte meningene hans. Venner beskriver 18-åringen som smart, snill og omtenksom.

Bare dager etter at Shannon Brandt fra Nord-Dakota innrømmet å ha drept 18 år gamle Cayler Ellingson fordi han var Republikaner, angrep tilhengere av den ultraprogressive Demokratiske gruppen kjent som The Squad en gruppe Republikanere som holdt likvake for Cayler i Boston 24. september.

Angrepet, som ser ut til å være uprovosert, ble fanget på video og gitt til The Epoch Times.

Mobben til the Squad angrep fredelig politisk protest utenfor teatret der the Squad holdt møte.

En av mennene som ble angrepet var Donnie Palmer, den Republikanske kandidaten som ønsker å utkonkurrere Squad-medlem og kongresskvinnen Ayanna Pressley i mellomvalget i november. Palmer er svart. The Epoch Times har kontaktet Pressleys kontor flere ganger men ingen ønsker å snakke om hendelsen.

Pressley, sammen med kongresskvinnen Alexandria Oscar-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib og Cori Bush fra Missouri – som alle utgjør The Squad – holdt et utsolgt arrangement i Somerville Theatre da noen av deres støttespillere angivelig angrep Palmer og andre menn. Minst én av mennene ble innlagt på sykehus på grunn av skadene han ble påført og kan sees på videoen hvor han ligger på bakken og blør:

– Disse menneskene er avskyelige og de er terrorister, sa Palmer, som anklaget Pressley for å ha sendt mennene «to shut us up.»

Palmer sa at han er rasende over at ingen i det demokratiske partiet eller liberale medier snakker om drapet på 18 år gamle Cayler Ellingson, som ble drept forrige uke av 41 år gamle Shannon Brandt. I følge politirapporter innrømmet Brandt å ha drept Ellingson etter å ha bestemt seg for at han var medlem av en «republikansk ekstremistgruppe». Brandt innrømmet å ha satt seg inn i bilen sin, oppsøkt Ellingson og deretter kjørt over ham med hensikt. Han fortalte politiet at han var redd 18-åringen kom for å ta ham.

– Hvis dette var en svart gutt som ble drept av en hvit politimann, ville det vært i alle medier, sa Palmer, som er svart.

Ellingson ble begravet i Carrington mandag. Familien la ut en melding:

«Our love for you will never go unnoticed, you will forever be on our minds, it’s heartbreaking to let you go, but please never say good-bye your time on earth was not finished. Please watch over all of us. Until we meet again, we love you Cayler, ‘give heaven some he–.’» the message from the family reads.
Volden mot Palmer og de andre brøt ut da Dr. Ibram Kendi, forfatter av boken How to Be an Antiracist var vertskap for The Squad-arrangementet. Jim Lyons, formann for det republikanske partiet i Massachusetts, deltok på vaken for Ellingson tidligere på dagen. Han sa til Epoch Times at han er opprørt over dobbeltmoralen i måten Ellingsons drap blir håndtert på. Kort tid etter å ha innrømmet å ha drept Ellingson, ble Brandt løslatt mot kausjon:

– Det er en absolutt opprørende at menneskene fra 6. januar fortsatt er i fengsel og denne mannen allerede er fri, sa Lyons, og refererte til personer som ble arrestert i fjor utenfor Capitol i det demokratene omtaler som insurrection:

– Det vi ser nasjonalt og nå i Massachusetts er selektiv håndheving av lovene våre. Hvis dette var en Biden-tilhenger, ville det vært over alt i nyhetene; alle ville snakke om det.

I et av angrepene som ble fanget på videoen ser vi to menn løpe mot gruppen mens de sto på fortauet utenfor The Squad-arrangementet og deretter begynte å slå harde slag mot Palmer og de andre mennene. Palmer, en tidligere bokser og mester i tungvekt og litt over 2 meter høy,  klarer å holde fast på en av angriperne.

Shawn Nelsons skader

I en annen video angriper fire menn en annen Ellingson-supporter, senere identifisert som Shawn Nelson, og slår ham i bakken. Noen av mennene hadde dekket ansiktet med svarte masker. Nelson, som holdt et amerikansk flagg da han ble angrepet, kan ses i videoen blødende fra sårene han pådro seg under overfallet. Palmer identifiserte ham som en homofil, svart republikaner og en venn.

To av mennene som angrep Nelson ble arrestert av Somerville-politiet. Palmer sa at de andre mennene stakk av. I videoen anklaget mennene Nelson for å ha lagt hendene på en kontordame i rådhuset i Somerville. Ifølge Palmer tok Nelson kvinnens hånd for å få tilbake mobiltelefonen sin etter at hun rev den ut av hendene hans. Palmer sa at kontordamen er en del av Pressleys kampanje og identifiserte henne på bilder sammen med Pressley og alle de andre medlemmene av The Squad.

Før angrepet diskuterte The Squad folkeavstemningsarbeidet som Jim Lyons jobbet med for å tilbakekalle en ny delstatslov som gir førerkort til ulovlige innvandrere som bor i Massachusetts. Frivillige som samlet inn underskriftene som trengs for å få avstemninger med i mellomvalget i november ble også voldelig angrepet. Agitatorer veltet også bord og rev opp stemmesedler.

– Det er en veldig skremmende tid i Amerika, sa Lyons.

Palmer planlegger å koordinere en ny likvake for Cayler Ellingson i Boston. I en uttalelse utstedt av Massachusetts Republican Party sa Palmer om hendelsen:

– Radikale progressive tyr nå til vold for å målbinde svarte republikanere som våger å «step out of line» og stille spørsmål ved deres ekstreme venstreorienterte agenda.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.