I New York er t-banen blitt utrygg og bosted for hjemløse. Utbredelsen av kniv i Oslo gjør at det nå dukker opp kniver også blant passasjerer på t-banen. I Oslo pågrep politiet en mann som oppførte seg truende med kniv på t-banen

Politiet pågrep mannen på Trosterud, opplyser operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

Vitner forteller til VG at T-baneføreren forsøkte å kaste mannen av banen.

Overfor avisa bekrefter oppdragsleder Christian Verhaug at politiet har funnet en kniv med blod på, men han sier at blodet skal stamme fra gjerningspersonen.

– Vi har ikke fått meldinger om at andre er skadd. Han ble selv sett til av ambulanse og ble plastret av dem, uten alvorlige skader, forteller Verhaug.

NTB

Men selv om ingen ble skadd var dette en skremmende opplevelse for alle som var med. Man er innestengt i en t-banevogn. Hvis noen drar frem en kniv er du forsvarsløs. Alle historiene om knivstikking i Oslo fremkalles og det er en grunn til at Document bringer disse historiene: De gjør noe med folks livskvalitet i hverdagen. De er ikke «små». De er store for de som rammes og omgivelsene.

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.