Under en politiaksjon natt til fredag løsnet politiet skudd mot en person i Nordhordland. Personen er kjørt til sykehus, opplyser politiet.

Politiet opplyser at personen det ble skutt mot, var våken og bevisst og ble umiddelbart tatt hånd om av helsepersonell og kjørt til Haukeland universitetssjukehus.

Spesialenheten for politisaker er rutinemessig varslet om skyteepisoden, som skjedde under et oppdrag Knarvik i Alver kommune, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding klokken 5.30 fredag morgen.

Vest politidistrikt ønsker ikke å svare på NTBs spørsmål om saken, men operasjonsleder Eirik Loftesnes henviser til Spesialenheten, som etterforsker saken videre.

– Spesialenheten er varslet om at politiet natt til fredag har skutt en person i Knarvik i Alver kommune. Spesialenheten har besluttet å iverksette etterforskning, skriver Thor Larsen, påtalefaglig etterforsker i Spesialenheten. i en epost til Bergens Tidende.

Han opplyser at formålet med etterforskningen er å belyse hendelsesforløpet, og omstendighetene rundt situasjonen hvor det ble avfyrt skudd. Han skriver videre at Kripos er varslet og at de vil bistå Spesialenheten med åstedsundersøkelser.

 

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Alexander Graus «Hypermoral» fra Document Forlag her!

Kjøp Mimisbrunnrs samlede som E-bøker her

Kjøp alle tidsskriftene fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.