En person med våpen ble fredag kveld skutt i beinet av politiet etter en truende situasjon i Kristiansand sentrum. Vedkommende ble kjørt til sykehus.

Politiet opplyste om hendelsen like før klokken 21.

– Operasjonssentralen fikk fredag kveld melding om at en person gikk med våpen i Kristiansand sentrum. Da politiet kom i kontakt med personen oppsto det en truende situasjon som resulterte i at politiet avfyrte skudd, skriver Agder-politiet i en pressemelding.

Ingen politibetjenter ble skadd i situasjonen, opplyser politiet.

Spesialenheten koblet inn

Spesialenheten har besluttet å iverksette etterforskning etter hendelsen.

– Formålet med etterforskningen er å få belyst hendelsesforløpet og de nærmere omstendighetene, skriver Spesialenheten i en pressemelding.

Kripos er varslet, og at de vil bistå med åstedsundersøkelser.

Våpen vil bli sikret

Spesialenheten opplyser at våpnene i saken vil bli sikret.

– Spesialenheten vil avhøre tjenestepersoner og vitner så snart som mulig. Av hensyn til den videre etterforskningen gis det ikke mer detaljert informasjon om saken på nåværende tidspunkt, heter det videre.

Et vitne har fortalt til Fædrelandsvennen at hun så en mann med en «lang kniv» i nærheten av åstedet kort tid i forveien.

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.