Grunnet dårlig internettforbindelse har vi avsluttet livestreamen. Vi filmer utover dagen og laster opp en «livestream» til dere på Rumble isteden.

Klokken 13:00 starter en rally på Heldenplatz i Wien og vi går live på Facebook. Det blir appeller fra medisinske eksperter og frihetsforkjempere som Uwe Alschner, Chantelle & Leighton Baker, Bianca Ball, Ryan Cole, Brianna Dressin, Margareta Griesz-Brisson, Ulrike Guérot, Markus Haintz, Nadja Hubmann, Maria Hubmer-Mogg, John Kage, Zafeiria Kakaletri, Philipp Kruse, Vater Maximilian M., Natalia Prego, Richard Urso, Philip Kruse, Christian Schubert, Monica Smit, Andreas Sönnichsen, Justyna Walker og Ronald Weikl med fler.

Fra  16.30 til ca. 18:30 er det planlagt en fredelig mars med Millenium Movement Truck som rullende scene for høyttalere og musikere.

Grunnet dårlig internettforbindelse er vi nødt til å gå live på Documents Facebook-side. Den finner du her: https://www.facebook.com/Document.no

Direkte link til stream: https://fb.watch/fCJcMmM34o/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.