En kvinne i 40-årene er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble funnet knivstukket i Tysvær. Det skal ifølge politiet være en relasjon mellom de to.

Kvinnen kontaktet selv politiet, og sa hun hadde utført en knivstikking. Nå sitter hun i varetekt og skal avhøres i løpet av ettermiddagen. Også den knivstukne mannen er ønsket til avhør av politiet.

– Han var bevissthet da han ble overtatt av helse. Vi har foreløpig ikke nye opplysninger om hans tilstand, sier politiadvokat Cathrine Monsen til NTB klokka 16.

Relasjon
Hun sier politiet nå holder på med kriminalteknisk åstedsundersøkelse, og at det videre utover lørdagen vil være fokus på avhør av vitner, i tillegg til siktede. Hun ønsker ikke å si noe om det er gjort beslag av våpen.

– Siktede og fornærmede har en relasjon, men vi ønsker ikke å gå nærmere inn på dette nå. Det er for tidlig å si noe om foranledning, hendelsesforløp og motiv, sier Monsen.

Flere personer skal ha vært til stede under knivstikkingen, men det er foreløpig uklart hvor mye vitnene har registrert av hendelsen.

– Flere vitner er allerede avhørt, og dette arbeidet vil fortsette. Av hensyn til etterforskning ønsker vi ikke å si noe om hva vitner har sagt til politiet, sier Monsen.

Kvinnen ble pågrepet uten dramatikk. Offeret er på Stavanger Universitetssykehus for behandling. 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.