Jason «Timbuktu» Diakité ber innvandrere være på vakt nå som høyresiden trolig tar over makten i Sverige. Men snart blir jo svenskene i minoritet, så fremtiden ser lys ut for «alle svarte og brune».

Timbuktu publiserte sin sak på Instagram etter valget i Sverige, skriver Fria Tider.

Instagram-innlegget er rettet mot «alle svarte og brune i Sverige» og bakgrunnen er søndagens valg, der de fire høyrepartiene M, SD, KD og L ser ut til å få flertall i Sveriges Riksdag.

–Till alla svarta och bruna personer i Sverige. Var extra vaksamma nu. Det här valresultatet kommer otvivelaktigt uppmuntra till och med extremare krafter än de som har existerat i det här landet i nästan 100 år. Våld kommer att komma.

Men heldigvis er fremtiden på innvandrernes side, mener Timbuktu. Det er nesten sånn at man kan anklage ham for å tro på «Le Grand Remplacement»: Den store befolkningsutskiftningen.

– Var försiktiga men var inte rädda. Det spelar ingen roll hur mycket vind de har i sina segel nu. Tiden, godheten och demografin är på vår sida.

«Le Grand Remplacement», som er en bok forfattet av franske Renaud Camus,  beskrives normalt som en  rasistisk konspirasjonsteori. Ifølge Wikipedia er dette en teori som fremmes av hvite nasjonalister og ytre høyre.

Men hvis en person med mørk hud uttrykker det samme, så er det tydeligvis helt greit.

Det er ikke første gang  rapartisten Jason Diakités, som er tilknyttet Socialdemokraterna,  er i hardt vær. Før valget i 2014 fremførte han sammen med den voldsdømte tidligere gjengkriminelle Sebbe Staxx en hiphop-låt som oppfordret til direkte vold mot svenske partiledere.

Det gikk så langt at den statseide Sveriges Radio stoppet sangen sine kanaler. Grunnen var imidlertid ikke at rapperne oppfordret til vold mot svenske politikere, men at Sveriges Radio ønsket å være upartisk før valget.

– Låten innehåller hot och starka ställningstaganden mot SD och M. Det strider mot de krav vi har att vara opartiska. Det är naturligtvis extra känsligt just nu eftersom vi går in i en valrörelse, ​​sa Jonas Westman, gruppeleder for musikkredaksjoner i P3, til Dagens Nyheter.

Det har kommet noen reaksjoner fra profiler som tilhører høyresiden, som blant annet tidligere Bulletin-redaktør Ivar Arpi.

Også Hanif Bali (M) reagerer på Timbuktus utspill, og skriver:

– Den prisbelönta artisten och BMW-reklamaren Timbuktu påstår att ‘tid och demografi’ är på ‘svarta och bruna’ människors sida. Vore spännande att höra honom utveckla hur tiden och demografin inte är på vita människors sida.

Selv på sin egen Instagram-profil får Timbuktu reaksjoner. En person skriver:

Tyvärr verkar du inte förstå att du eldar på polarisering och hat i vårt samhälle med ett sånt inlägg. Tror du eller någon på riktigt att 20% kommer ta till våld? Mot vad, random invandrare, seriöst…

Selv om innvandringen fra den tredje verden skulle stanses helt fra og med i dag, så regner man med at de etniske svenskene allikevel på sikt blir en minoritet i eget land.

Årsaken er at innvandrere i gjennomsnitt får flere barn enn etniske svensker.

Le Grand Remplacement: Konspirasjons­teorien som ble realitet

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.