Sverigedemokraternas politiker Dana Alikabi fra Malmö startet en «livestream» på den populære plattformen TikTok, og der ble hun møtt av en anonym muslim som aggressivt ga uttrykk for sin tro på at islam vil vokse og ta over Sverige. Videre opplyste mannen at han «pisset» på svensk ytringsfrihet og lover generelt.

– Det er bra at svensker får se hva slags folk vi har i Sverige, sier SD-politikeren til  Samnytt

Mannen som deltok i kringkasting på TikTok går under brukernavnet ‘Yas’ og sies å bo i Malmö.

 – Dere jævla islamhatere. Islam må vokse. Islam vil vokse og ta over hele Sverige. Vi muslimer skal ta over hele Sverige, sier mannen til SD-politikeren.

– Så bra at du promoterer partiet vårt slik at folk vet hva de skal stemme på, svarer Dana Alikabi (SD).

Dana Alikabi sier til Samnytt at det er mange som kommer til Sverige og vil gjøre landet til det samme som de har rømt.

– Hvis du pisser på svensk lov, kan du reise til et annet land som følger sharialoven. Jeg skal ikke akseptere at vi har folk som kommer hit og prøver å gjøre Sverige om til et kalifat. Vi har folk som har flyktet hit og som vil leve i et demokrati, så det er helt sprøtt at disse menneskene vil ta over og gjøre Sverige til det samme landet som mange flyktet fra, sier Alkabi til Samnytt og fortsetter:

– Det er bra at svenskene får se menneskene vi har i Sverige, hva de er villige til å gjøre hvis du brenner Koranen og hvem du bør stemme på hvis du vil ha dem ut av Sverige.

Dana Alkabi, med røtter i Irak, har nylig engasjert seg i Sverigedemokraterna. Siden våren representerer hun blant annet partiet i Miljøutvalget i Malmö.

Svenske imamer. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.