Raid on America er en helt fersk dokumentar om FBIs razzia på Donald Trumps hjem i Florida, Mar-A-Lago. Den er produsert av Epoch Times, og gir et skremmende innblikk i den amerikanske republikkens forfall.

Hele filmen er kun tilgjengelig for abonnenter.

Dommeren som godkjente razziaen ga sent torsdag kveld tillatelse til at Justisdepartementet kan publisere en delvis sladdet versjon av dokumentet som FBI og Justisdepartementet brukte for å gjennomføre razziaen. Hvem dommeren var? Jo, Bruce Reinhart, den samme dommeren som mente dokumentet ga grunnlag for razziaen. Han er selv en studie verd:

Dommeren som godkjente ransakingen av Mar-a-Lago heter Bruce Reinhart. Han har lagt ut facebookposter som viser at han avskyr Trump og er på kritisk raseteori-vogna. Han liker en video som får hvite til å erkjenne at de er født med et hvitt privilegium.

På toppen av det hele har han forsvart Jeffrey Epsteins ansatte så de slapp straff. Jesse Watters er nådeløs i sin dom: Å hjelpe pedofile slippe unna er bunnen.

Dette er dommeren som synes Trump fortjente å få sitt hjem endevendt mens han var i New York og intet kunne gjøre. Det er en krigserklæring. (Sumpen er bunnløs, Document 11.08.22)

FBI Search Warrant Affidavit for Trump’s Home to Be Made Public: Judge (Epoch Times)

Les også:

Sumpen er bunnløs

Trump-velgere ikke lenger bare foraktelige, men også fascister i Demokratenes øyne

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.