Politi og ambulanser på Grønland i Oslo etter en alvorlig voldshendelse. Foto: NTB

Voldshendelsen som fant sted på Grønland onsdag ettermiddag, etterforskes nå som drapsforsøk. Så langt er ingen pågrepet i saken.

Document meldte om denne hendelsen onsdag, og nå er alvorligheten i saken oppgradert fra politiets side. Det karakteriseres nå som mulig drapsforsøk, ifølge NTB.

– Vi jobber ennå med åstedsvitner, innhenting av videoovervåking og avhør. Vi har to fornærmede der den ene ble sendt til sykehus med det som ble betegnet som alvorlige skader. Den andre fornærmede er ikke skadd, sier fungerende seksjonsleder Ingebjørg Hansen ved drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Avisa Oslo.

Hansen sier de forsøker å identifisere det som antas å ha vært to gjerningspersoner. De involverte skal alle være i 20-årene og har trolig kjennskap til hverandre, ifølge politiet.

Noe ytterligere informasjon om de ettersøkte har ikke politiet gått ut med. Man er nok en gang svært sparsom med slike opplysninger, noe publikum vil tolke på ulikt vis.

– Vi har gjort korte avhør med den fornærmede som ikke ble skadd, men har ikke avhørt personen som ble sendt til sykehus. Vi håper å få gjennomført et avhør i dag, sier hun.

Det er mye som er uklart i denne saken. For det er heller ikke kjent hvilket våpen som ble brukt mot den skadde mannen, men er snakk om stikk- eller slagskader.

Torsdag formiddag var ingen pågrepet, og det var heller ikke funnet noe våpen etter hendelsen.

Document har gjentatte ganger omtalt stygge voldssaker fra nettopp denne delen av Oslo, et område med svært høy andel innvandrere og en del sosiale problemer av ymse slag. Herfra kommer meldingene om nye voldhendelser nokså tett, Document har skrevet om flere bare i sommer.

Les også:

Mann knivstukket på Grønland i Oslo

Nyhet fra Document forlag, bestill i dag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!


Bestill også:
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.