En person er alvorlig skadd og fraktet til Ullevål sykehus etter en voldsepisode i Skien. En person er pågrepet.

– Vi er i innledningen av etterforskningen. Derfor er det få detaljer å komme med. En person er karakterisert som alvorlig skadd og fløyet til Ullevål. Det har vært et trafikkforhold før selve voldshendelsen. Uvisst hva, opplyser politiet på Twitter.

Politiet søker etter vitner, særlig di området Møllerbrua – Litorvet i perioden 13.50 til 14.20. De etterlyser også vitner til det som politiet omtaler som et trafikkforhold mellom en Nissan Leaf og en syklist.

– Det jeg vet så langt, er at én person, som i denne saken er syklisten, er fraktet til sykehus. Samtidig er fører av bilen pågrepet, men vedkommende har knapt nok kommet til arresten, opplyser operasjonsleder Ottar Steinsø i Sørøst politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen i Haugenkrysset i Skien klokka 14.19. Politiet ønsker tips på telefon 47696200, skriver Telemarksavisa.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.