Venstresiden hilste opphevelsen av Roe vs Wade som en avskaffelse av retten til abort. Dette ble sagt eksplisitt av journalister og politikere som vet bedre. Abort blir ikke avskaffet. Spørsmålet sendes tilbake til delstatene hvor det blir et spørsmål om hva velgerne mener. Det kalles demokrati.

Høyesterett sa at abort ikke var en rettighet som det fantes dekning for i forfatningen, og landets høyeste domstol skal ikke avgjøre noe som er et politisk spørsmål for delstatsforsamlingene.

For å tåkelegge sakens enkle fakta gjør venstresiden det til et spørsmål om kvinners rett til å bestemme over sin egen kropp. Men som Tucker sier: Det er ikke bare en kropp, det er to. Venstresiden i UsA bruker ikke ordet abort, de snakker om reproduksjonslover. Dette begrepet kamuflerer at det handler om å ta liv. En lege som er gjest hos Tucker forteller at fosteret viser tegn på smerte når man tar prøver av det med nåler. Det forsøker å motsette seg inngrepet. Ved 20 uker viser det smerte ved abort.

Bevisstheten om fosterets verdi har økt. Legevitenskapen redder nå livet til prematurt fødte som ligger på samme nivå som abortert fostre. Dette er en rystende erkjennelse for mennesker som trøstet seg med at det bare var en celleklump. Det er et menneske de fjerner.

De demografiske endringene i USA betyr større respekt for det ufødte liv. Blant latinas er det større motstand mot abort enn blant hvite liberale, college-utdannede kvinner.

Planned Parenthood har abortklinikker over hele USA. De selger aborterte fostre til kommersielle formål. Mange av klinikkene ligger i områder dominert av svarte. Planned Parenthood ble grunnlagt av Margaret Sanger som var en tilhenger av evgenikk, utrensing av uønskede grupper. Det samme som nazistene drev med overfor handikappede. Hun ville utrense svarte. Likevel har denne historikken ikke avskrekke Demokratene. Det kan være fordi Demokratene selv har en mørk historie som slaveeiernes parti.

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.