Documents lesermøter er populære. Det er ingenting som erstatter det personlige møtet.

Denne gangen møtes vi i Stavanger onsdag 1. juni på Gaffel og Karaffel i Øvre Holmegate 20, 4006 Stavanger. Dørene åpnes klokken 18.00.

Salg av billetter her.  Du kan også kjøpe billett i døra.

Dette blir en spesiell kveld med foredrag av Kjell Skartveit, som lanserer sin nyutgitte bok «Kristen tro og politisk tenkning – om hva som truer demokratiet i vår tid.»

Hans Rustad holder som alltid et foredrag om dagens situasjon og gir oss det politiske øyeblikksbildet slik bare han kan.

Vi skal også ha litt underholdning med Geir Normark.

Som vanlig blir det anledning til hyggelig samvær og utveksling av tanker, meninger og ideer.

De som ønsker det, kan delta på middag etter foredragene (alle betaler for seg). Middagen blir i samme lokaler. Endelig påmelding til middag skjer ved ankomst lesermøtet, men send gjerne en e-post til kontakt@document.no om at du ønsker å bli med på middag når du kjøper billetter på vår forlagsside.

Siden vi skal spise relativt sent, må vi holde oss til hovedrett, og vi må gi beskjed til restauranten om menyvalg når møtet starter. Menyen finner du på hjemmesiden til Gaffel & Karaffel. Restauranten i lokalet har navnet Nick & Jonnies.

Bli med oss! Vi gleder oss til å treffes!


.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.