Mange tanker og følelser har gjort seg gjeldende etter Hamas’ massakre av jøder. Midtøsten er en kilde til dype politiske splittelser i europeiske land. Document har i alle år støttet Israel og mener at Hamas er en terrororganisasjon på linje med IS.


Israelske soldater trøster hverandre etter massakren Hamas utførte på befolkningen i Kafr Aza.

På TV-debatter med såkalte Midtøsten-eksperter snakkes det alltid varmt om en «tostatsløsning», men dette har Hamas aldri vært interessert i. Hamas vil drepe jøder og fjerne hele Israel. Dette ønsker også Iran. Og hvor står Egypt i det hele der de kontrollerer grensen mot Gaza i sør?

Vi avholder nytt lesermøte og denne gangen skal det handle om Israel. Dr. Michal Rachel Suissa og Per Antonsen, begge fra Senter mot antisemittisime (SMA) vil holde foredrag. Leder for Konservativt, Erik Selle, vil også holde et foredrag for oss.

SMA er et informasjons- og ressurssenter som dokumenterer og formidler fakta om undergravende propaganda, hat og nedsettende omtale rettet mot jøder og deres hjemland Israel.  SMA motarbeider jødehatet gjennom folkeopplysningstiltak.  SMA arbeider for rettferdighet også for andre minoriteter (ca.  100 millioner) som undertrykkes av islamsk imperialisme i Midtøsten, Nord-Afrika og Sudan.  Dr. Suissa er førsteamanuensis i legemiddelkjemi ved universitetet OsloMet og Per Antonsen, Cand. Polit, har lang fartstid som internasjonal forhandler for norske myndigheter.  De vil gi et korrektiv til strømmen av tvilsomme og falske nyheter om Israel og Midtøsten som det norske folk nå utsettes for av de statsfinansierte mediene.

Det vil bli anledning til spørsmål og debatt og det blir salg av boken «Prosessen mot Israel», som er utgitt av SMA.

Og selvsagt skal vi også ha litt tid til hyggelig samvær.

Møtelokalet er i gangavstand fra Nationaltheatret stasjon og opplyses på billetten som kan kjøpes her.

Velkommen!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.