En muslimsk kvinne som bor i Sverige kommer med grove trusler mot Rasmus Paludan, i et utsagn som må kunne kalles en drapstrussel. Men om hun blir tiltalt for hatefulle ytringer gjenstår å se.

Det var i forbindelse med en direktesending av Lilla torget at over 4000 kommentarer rant inn, mange av disse var av den truende sorten, skriver Samnytt.

Facebook-profilen «Nadia Hassan» skrev:

Din jävel hor ungen, du kommer snart hämnare till rätta handen. Islam är den enda rätt religionen och ska vara, framför dina ögon ser vi hur vi blir mer och mer. Om du är en man kan du komma till Malmö. Vi ska grilla dig som en kebab kött.

Videre kalte hun Paludan sinnssyk og skrøt av at islam vokser i Sverige, og at nye moskéer bygges overalt.

Framför eran ögon vi bygger många moske (Masjid). Vad ni kan göra.

22-åring dømt for hatefulle ytringer mot transperson

Samnytt kontaktet Hassan for å finne ut hvorfor hun ville grille Paludan. Men Hassan ville ikke svare.

Eftersom jag inte känner till er så vill inte prata med er. Du kan själv tolk mening.

Hassan er ikke den eneste muslimske kvinnen som ønsker å straffe Paludan med flammer.

Flere politikere og sjefen for rikspolitiet forsøkte å forklare påskens opptøyer med at gjengkriminelle sto bak. Men politifolkene på stedet fortalte om steinkastende småunger og damer helt opp mot seksti år.

Heller ikke statsadvokat Eva Nemec Nordh er enig i at opptøyene handlet om gjengkriminalitet.

– Det var skrämmande att se att flera mammor med småbarn stå och kasta stenar mot polisen. Bilder inifrån polisbussarna ser ut att ha filmat en krigszon, det är helt fruktansvärt att tänka sig vilket enormt hat och våld som poliserna har mött, mycket värre än vad jag hade trott. Jag kan inte beskriva det på annat sätt än att det är helt sjukt, sa Nemec Nordh om videomaterialet (DN 2022-04-21).

Samnytt har videobevis på at muslimske kvinner deltok aktivt i stenkastingen mot politiet. Men politikere foretrekker å se på opptøyene som et problem knyttet til gjengkriminalitet, og ikke til de kulturelle og demografiske endringene Sverige har gått gjennom på en generasjon.

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

ntforlag.no/produkt/islams-forfalne-hus/»>

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.