En ny studie publisert i Royal Society Open Science journal viser at lockdowns i Storbritannia forårsaket at rundt 60 000 barn fikk klinisk depresjon.

Forskerne oppdaget at prevalensen på depresjon var 27,1 prosent i gruppen de undersøkte, et tall som er betydelig høyere enn det de finner i normale tider uten nedstengninger av samfunnet.

Ifølge The Telegraph tilsvarer prosentandelen at rundt 60 000 barn led av klinisk depresjon takket være covid 19-restriksjonene.

– Disse funnene viser at pandemien økte depressive symptomer blant unge mennesker utover sannsynlige nivåer under ikke-pandemiske omstendigheter.

400 000 britiske barn ble ifjor henvist til spesialister i psykisk helsevern.

Et utbrudd av hepatitt-tilfeller som bidro til å svekke immunforsvaret hos barn, var sannsynligvis forårsaket av nedstengninger og sosial distansering.

Det er også påvist at spedbarn/barn lider av kognitive utviklings- og taleforstyrrelser på grunn av maskebruk under pandemien. Logopeder har rapportert en økning av pasienthenvisninger for babyer og småbarn på 364 prosent.

En studie fra Johns Hopkins University konkluderte med at globale nedstengninger har hatt en mye mer skadelig innvirkning på samfunnet enn hva de har gitt av fordeler:

– De er dårlig fundert og bør avvises som et pandemipolitisk instrument.

https://twitter.com/darrengrimes_/status/1486348600393220102?s=20&t=W-RxBXh4upMF8h9gzFwRcQ

Les og del!

Pfizer dømt til å frigi vaksinedata

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.