Netflix-aksjene får juling på børsene i USA onsdag. Markedet mottok nyhetene om at nettgiganten, for første gang på 11 år, har mistet seere, fikk aksjeverdien til å stupe. Elon Musk hivde salt i nettgigantens sår ved å twitre om at Netflix har blitt så woke at det ikke lenger er verdt å se på.  Netflix’ lansering av serien om en gravid mann ventes ikke å bedre abonnementstallene.

Da nyheten om at Netflix for første gang på 11 år opplevde en nedgang i abonnenter – på skarve 200 000 av en total på over 219 millioner – , reagerte børsene spontant, skriver Breitbart. Reaksjonene ble ikke mindre dramatiske etter at selskapets ledelse opplyste at de forventer  ytterligere tap av abonnenter.

Streaming giant Netflix suffered a $50 billion slash off its market cap Wednesday after its shares closed down 35 percent upon news that the company had lost over 200,000 subscribers with expectations to lose more in the future.

The company warned shareholders that it was likely to lose another two million subscribers in the next three months. “Our revenue growth has slowed considerably,” Netflix told shareholders on Tuesday. (Breitbart)

Skjermdump: Google Finance

Selv om aksjekursen på NASDAQ har tatt seg marginalt opp på torsdag kveld, er det få som tror at aksjeverdien vil styrke seg nevneverdig med det første, i en tid da seere over hele verden får mindre penger å rutte med, som en følge av kriser i kø.

Verdens rikeste mann, Elon Musk, som fortsatt forsøker å få kjøpt opp Twitter, mottok nyheten om tap av seere med denne tweeten:

Muligens hadde Musk Netflix’ nye dramaserie «He’s Expecting» om den mannlige forretningsmannen som møter motstand i forbindelse med sin planlagte graviditet i tankene.

Streaming Slaughter: Netflix Loses $50 Billion Off Market Cap in One Disastrous Day (Breitbart)

Elon Musk Is Correct: ‘The Woke Mind Virus Is Making Netflix Unwatchable’ (Breitbart)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.