NRK skrev 2. april om situasjonen i Shanghai, Kina, hvor barn helt ned i 3-måneders alder er blitt adskilt fra mødrene sine i et forsøk på å stoppe en ny omikronbølge i storbyen.

– Legene sa at reglene i Shanghai sier at barn skal til egne sykehus, foreldre til karantenesentre og at foreldre ikke har lov til å bli med barna sine, sier Esther Zhao. (Min utheving).

En av meldingene beskriver et rom med åtte barn, der det ikke er observert noen voksne.

Ifølge norske FHI er ikke omikron mer farlig enn influensa, og krever derfor ikke ekstraordinære medisinske tiltak.

Men reglene i Kina sier altså at små barn skal kidnappes av myndighetene – fra sine foreldre – og stues sammen uten særlig tilsyn av voksne. Og jeg regner med at de som noen ganger stikker hodet inn, er fremmede for dem.

Disse barna må være livredde.

Godt nytt: Nesten alle covid-smittede i Shanghai er symptomfri

Ifølge NRK er det flere tusen foreldre som klager på disse overgrepene. Det er helt vanlige arbeidstakere, ikke psykopater, som tar barna fra sine foreldre, og ser på disse skrekkslagne små, mens de utfører ordrer fordi reglene sier det.

Mennesker blir ofte umennesker i møte med regler og system, hvis de mangler den moralske ballasten som det er å vurdere selv, og å lytte til sin egen samvittighet. Da har de ryggen fri.

De behøver ikke å tenke selv. Mange er ikke lenger vant å tenke selv, fordi de er tilvent et kollektivistisk tankesett hvor systemet er viktigere enn individet.

«Du må ta en for laget» sier de ofte. Ellers skiller man seg ut fra flokken.

De som sier nei er per definisjon kriminelle fordi de bryter reglene.

Mange har sagt i årevis at oppvoksende generasjon, her hjemme, ikke gjør noe galt lenger. De kan protestere mot sine foreldre hvis NRK Supernytt sier det. De kan til og med skulke skolen for å protestere mot klima. Men bare hvis rektor har fortalt at «nå skal dere være skikkelig ulydige mot meg».

Fritidsaktivitetene er organisert. Til og med undomsopprøret er organisert av de som ungdommene skal protesteres mot.

Også den godt voksne generasjonen har blitt i overkant redde for protest på eget initiativ, og å skille seg ut fra gruppen. De har blitt enda mer politisk korrekte.

Det går mot gruppetenkning og sentralstyring ovenfra.

Til og med regjeringen blir styrt ovenfra i dag, av sine globalistkolleger i utlandet. Globalistkollegene blir styrt av noen over der igjen. Man skal ikke stille spørsmål. Det er moralen.

I Norge var det nylig en som måtte få advokathjelp fordi noen mennesker som følger reglene har nektet ham en nyre. Begrunnelsen var ay han manglet den sosiale kreditten man blir tilkjent i kraft av å ha tatt den eksperimentelle mRNA, gen-baserte «vaksinen», som per definisjon ikke er noen vaksine.

Nyre-avtalen er: «Vi stikker noe inn i kroppen din, som du ikke ønsker… og du skal få lov til å leve… OK?»

Dette skjedde i Norge, ikke i Kina, og disse norske medmenneskene er antageligvis heller ikke psykopater. De er bare konforme.

Også her i Norge har mennesker blitt umennesker allerede. De gruppepsykologiske prosessene har gått i en rasende fart.

Psykiatrien ble overrent med barn – også suicidale – allerede i 2021 da Norge forsøkte å etterape Kina sin modell for omsorg og helsehjelp.

Rektorene som stengte ned sine skoler, gjorde det fordi reglene sa det. Men de kunne valgt å la være. Noen ganger koster det å si fra, men sånn er det.

Det er en plikt å bryte reglene når reglene er feil, og marionettene på Løvebakken har blitt bevisstløse infiltratører fra noen utenfra. Da er det kriminelt å ikke være kriminell.

Hvis vi slutter å stille spørsmål og bare utfører ordrer som i Kina og i Nazi-Tyskland, da går utviklingen FORT videre derfra!

Spedbarn adskilt fra mødre – slår alarm om strenge koronatiltak i Kina 

Pandemien kan få store konsekvenser for barn og unge

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.