Politi i Kristiansand der to kvinner ble drept mandag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

De to som ble drept i Kristiansand mandag, var kona og datteren til den syriske mannen i 50-årene som er siktet for dobbeltdrap.

NTB skriver at kona var 42 år gammel og syrisk statsborger, mens datteren var 20 år gammel og norsk statsborger, opplyser politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Han sier identiteten er fastslått gjennom fingeravtrykk i kombinasjon med kriminaltekniske funn. De pårørende er orientert.

Den siktede mannen har vært innlagt på sykehus siden han ble pågrepet mandag ettermiddag og har foreløpig ikke vært i stand til å bli avhørt.

Han skulle egentlig bli fremstilt for varetektsfengsling onsdag, men dette ble utsatt på grunn av hans helsetilstand.

Alle de tre involverte er av syrisk opprinnelse. Politiet har tidligere bekreftet at det var en relasjon mellom dem. Nå er det altså avklart at de var en familie.

Det var mandag formiddag politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse på Søm i Kristiansand. Nødetatene rykket ut og fant to hardt skadde kvinner. De ble sendt til sykehus, men døde kort tid etter ankomst.

Det er ikke oppgitt detaljer om siktedes motivasjon for å drepe sin egen familie.

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.