Mannen som er siktet for å ha drept kona og datteren sin på Søm i Kristiansand, er varetektsfengslet i ytterligere fire uker.

Det bekrefter mannens forsvarer, advokat Nils Anders Grønås, overfor Fædrelandsvennen etter fredagens fengslingsmøte i Agder tingrett.

Den 56 år gamle syriske familiefaren meldte seg selv for politiet etter at han skal ha drept ektefellen og den 20 år gamle datteren mandag 28. mars i år. Dagen etter ble mannen varetektsfengslet i fire uker. De første to ukene var i full isolasjon.

– Han er fengslet i fire nye uker med brev- og besøksforbud, medieforbud og to uker i isolasjon, skriver Grønås i en SMS til Fædrelandsvennen.

Mannen ble lagt inn på sykehus etter at han ble pågrepet, og han er fortsatt innlagt. Fremdeles er han ikke i stand til å bli avhørt av politiet.

Tidligere denne uken sa politiet at de undersøker om spørsmål om ære kan ha vært utløsende for drapene som skjedde i familiens bolig. Kona var 42 år og syrisk statsborger, mens datteren var norsk statsborger.

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Kjøp Oriana Fallacis bok her

Kjøp Jean Raspails «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.