En lege fra US Army hevdet i retten at militære overordnede på høyt nivå beordret tilsløring av foruroligende data om covid 19-vaksiner.

Oberstløytnant Theresa Long som er lege i den amerikanske hær, sa i vitnemålet at hun ble beordret til ikke å diskutere militære medisinske data i en sak mot en marinekommandør som nektet å ta covid-vaksine.

Ifølge Liberty Counsel sa Dr. Long som er kirurg ved US Army Flight School i Fort Rucker, Alabama, at covid-vaksinen resulterte i demyelinisering av sentralnervesystemet.

Theresa Long kom til denne konklusjonen i samarbeid med Dr. Pete Chambers fra U.S. Army Special Forces da de gjennomgikk Defence Medical Epidemiology Database (DMED), den militære ekvivalenten til Vaccine Adverse Event Reporting System som drives av Centers for Disease Control and Prevention og US Food and Drug Administration.

Oberstløytnant Theresa Long ble av dommer Steven Merryday ved US District Court i Tampa, Florida, spurt om data i DMED.

– Jeg er blitt beordret til ikke å svare på det spørsmålet.

– Beordret av hvem? 

Long sa at hun hadde fått beskjed fra høytstående overordnede om ikke å nevne militære data i vitneutsagnet.

Matt Staver fra Liberty Counsel som representerte den tiltalte marinekommandøren, spurte om dataene var viktige og relevant for saken.

– Ja, svarte Long oppløst i tårer.

– Hvorfor? spurte Staver.

– Jeg har sett så mange soldater som blir ødelagt av denne vaksinen. Ikke en eneste av mine overordnede har drøftet mine bekymringer med meg. Jeg har ingenting å vinne og alt å tape ved å snakke om det, men jeg gjør det fordi jeg ser at folk blir fullstendig ødelagt.

Hun sa at hun kontinuerlig blir kontaktet av personer som er skadet av vaksinene. 

– Det er overveiende piloter og de må oppfylle de høyeste treningsstandarder. 

Presset for å la seg vaksinere har resultert i minst to selvmord som hun kjenner til. 

– Soldatene er fortvilet og det har en ødeleggende virkning på moralen, sa hun.

Oberstløytnant Dr. Peter Chambers sa i sitt vitnesbyrd at 75 til 80 prosent av soldatene fikk covid til tross for at de hadde fått to vaksinedoser. Blant de uvaksinerte var smitteraten 15 prosent. Selv utviklet Chambers demyelinisering av sentralnervesystemet etter vaksinen.

Oberst Dr. Stewart Tankersley sa i sitt vitnemål at han aldri hadde sett noe som lignet covid-situasjonen: 

– Mangelen på dialog, [og] undertrykkelsen av vitenskapelig dialog. Vaksinene var hverken trygge eller effektive. Sikker behandling av covid inkluderer neseskylling og ivermektin, la han til.

Liberty Counsel: Dramatic Testimony in Military Shot Mandate Case

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok «Svindlere, svermere og sjarlataner» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.