Fem ungdommer er tiltalt for grov vold mot en ung mann i Stavanger. Ifølge tiltalen trodde mannen at han skulle møte en ung jente da han ble overfalt.

Hendelsen fant sted 20. mars i fjor. Offeret ble ikke skadd som følge av volden. Likevel mener påtalemyndigheten at volden var grov, da den hadde karakter av overfall, begått mot en forsvarsløs person av flere i fellesskap, skriver Stavanger Aftenblad.

Ifølge tiltalen skal offeret ha blitt slått og sparket gjentatte ganger av de fem ungdommene. Det skal også ha blitt tatt kvelertak på den unge mannen. Aktor i saken sier til avisen at de tiltalte, som er 18 år eller yngre, kjenner hverandre fra tidligere. Alle de tiltalte vet også hvem den fornærmede mannen er.

Fem dager er satt av til rettssaken i Sør-Rogaland tingrett neste uke.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.