Bergenspolitiet fotografert under en annen utrykning. Foto: Marit Hommedal / NTB

Det er mye fokus på volden i Oslo. Men også i andre byer meldes det stadig om overfall, slåssing og brutalitet. I Bergen er fem ungdommer tiltalt for å ha banket opp og mishandlet en mann i et parkeringshus.

NTB melder om saken og beretter at voldsutøvelsen skal ha pågått i flere minutter. Hendelsen fant sted i september og får nå sitt rettslige etterspill.

Det hele skal ha gått svært brutalt for seg. Mannen skal ha blitt sparket og slått flere ganger i hodet og kroppen, skriver Bergensavisen.

Statsadvokatene i Hordaland og Sogn og Fjordane har tatt ut tiltale mot fem ungdommer for grov kroppsskade eller medvirkning til det.

Den hovedtiltalte, en 16-åring, skal ha rettet en kniv mot offeret. Tiltalte filmet deler av volden og delte videoen på Snapchat. 16-åringen er også tiltalt for flere andre voldshendelser, samt grovt ran.

– Han har erkjent straffskyld for de fleste forholdene, sier 16-åringens forsvarer, advokat Alexander Sele, til BA.

 

Ny, viktig utgivelse fra Document Forlag – perfekt som julegave:

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Kents bok er mer aktuell enn noensinne, legg den gjerne  under juletreet:

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.