Trump holdt et «rally» i Florence, South Carolina, natt til søndag. Det knytter seg alltid forventninger til om han leverer. Ingen annen politiker blir målt så strengt. Det har selvsagt noe å gjøre med den enorme entusiasmen på hans møter. Hvor lenge klarer han å holde det gående? Til 2024?

Den amerikanske eliten frykter en Trump i storform. De vet at Bidens første år har vært en katastrofe, og Kamala er om mulig enda verre.

Etter litt drøvtygging på gjengangere kom Trump inn på energi, og det er her Biden er sårbar. Han forsøker å legge skylden på Putin for høye priser, men amerikanerne hadde begynt å irritere seg lenge før invasjonen.

Det som gjør at Biden ikke høster noen nåde hos velgerne, er at han selv ikke nå snur og åpner kranene. USA har verdens største reserver av olje, gass og kull. Noe Kina ikke har. Men Biden har bestemt seg for å go green. Én prosent av bilene i USA er elektriske. Teslaer er for rikfolk.

Folk ser at landet vansmekter: Ved grensen i sør er det kaos. Nå er drivstoffprisene så høye at folk tvinges til å ta offentlig transport. Men dét er farlig!

An 87-year-old woman was hospitalized with a serious head injury Thursday night in New York City after another woman shoved her to the ground, authorities said.

The apparent unprovoked attack happened just before 8:30 p.m. near West 28 Street and 8 Avenue in Manhattan, police said.

Totalt fremmede går løs på tilfeldige ofre uten forvarsel. Her er kvinnen som gikk til angrep på den 87-årige. Hun er ikke husløs!

Lørdag ble to ansatte på Museum of Modern Art i New York angrepet av en besøkende.

 

Cabana ville inn for å se en film, men ble nektet adgang pga. tidligere episoder. Da dro han kniven.

Folk bor på fortauene, under subwayspor og i parker. De gjør fra seg overalt. Et klart tegn på sivilisatorisk forfall. Demokratene som styrer byen, er de kriminelles beste venn.

Dette mønsteret gjentar seg over hele USA i byer der Demokratene styrer. Men de bryr seg ikke så lenge de flyter på folks vaner: De vil alltid stemme demokratisk.

Men kanskje ikke i år. Det er blitt for ille, og det er alle faktorene på toppen av hverandre: Mest håndgripelig bensinpris og inflasjon på alle varer. Slik var det ikke under Trump.

Biden må selge inn en oppofrelse, og Demokratene kaller det the cost of freedom. Noe må også amerikanerne ofre for Ukraina!

Men folk kjøper det ikke.

Trump har en fysikk og utenholdenhet som alle kan se slår Biden ned i støvlene.

Han sier nå tydeligere og tydeligere at han stiller til valg i 2024.

Spørsmålet er om USA holder ut så lenge. Landet er i ferd med å gå i oppløsning.

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.