Demonstrasjonene i Canada vokser og sprer seg, både nasjonalt og internasjonalt. Flere og flere vanlige folk stiller opp for frihet og demokrati, men myndighetene behandler dem som «deplorables».

Først var demonstrantene «a small fringe», deretter var de «nazister», så ble de «opprørske». Politiet settes inn for å kvele demonstrasjonen med makt. CNN beskriver demonstrantene som oppviglere som utgjør en trussel mot demokratiet, men sannheten er at dette er helt vanlige, vennlige og fredelige folk  som ikke finner seg i helsetyranniet lenger.

Canadiske demonstranter var dog ikke først ut, når det gjelder stempling som «deplorables», vi har sett det i USA, Australia og flere steder i ulike sammenhenger – men hva har dette med Norge å gjøre?

Bli med Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen i kveldens Dagsorden.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.