Karin Pleijel (MP) oppfordrer svenske foreldre til å sende barna sine på skoler med mange innvandrere, for å motvirke segregasjonen. Hun vil at de svenske barna skal integreres i det nye Sverige. Men selv liker hun seg best blant sine egne.

Dobbeltmoralen blant de innvandringsliberale svenskene er skrikende. Miljöpartiet (MP) vil altså bruke barna i et siste desperat forsøk på å gjøre innvandringspolitikken vellykket. Metoden er å plassere etnisk svenske barn i innvandrertette skoler. Så kan alle synge Kumbaya og leve lykkelig resten av sine dager.

– Göteborg har potential att bli en stolt, internationell stad. Men just nu är jag djupt oroad över utvecklingen vi ser. Det som händer är förfärande. Vi kan inte ha den här segregationen, sa Karin Pleijel till Göteborgs-Posten mandag.

– Vi vill försöka stimulera föräldrars val i grupp. Få dem att fundera – hur bidrar jag till segregationen? Och vad kan jag göra åt det? En förälder i dag kanske tänker – oj, det är bara mitt barn som har svenska som modersmål om jag väljer den här skolan.

– Men om man istället samlar föräldrar i grupp, och aktivt stimulerar dem att göra ett gemensamt val som gynnar integration, då blir de inte lika oroliga. Det kan göras under öppet hus till exempel. Uppmuntras man att inte gå hem till sin egen kammare och fundera där, utan istället gör skolvalet tillsammans med andra föräldrar, då har man en större möjlighet att bryta de vanliga mönstren.

Pleijel vil løse den katastrofale integrasjonen (hva betyr integrasjon, egentlig?) ved hjelp av gruppepress, altså. MP vil aktivt jobbe for at alle skoler i Göteborg består av barn fra ulike bakgrunner og kulturer. Diversity is our strength, ikke sant?

– Språket kommer mycket snabbare när man har en blandad sammansättning i skolor.

Dette får dog ofte et helt annet utslag enn Pleijel forutsetter. Det er minst like sannsynlig at svenske barn begynner å prate «kebab-svensk» enn at innvandrere tilegner seg korrekt svensk språk.

Men som vanlig: Svenske politikere vil plage befolkningen, selv om de personlig tar helt andre valg enn de ønsker for medelsvensson.

Karin Pleijel bor i ett radhus i den attraktiva och natursköna egnahemsförorten Utby på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborgs centrum. I mäklarannonser beskrivs Utby regelmässigt som en lugn, trivsam och barnvänlig stadsdel.

Grannskapet är helsvenskt visar Fria Tiders genomgång av vilka som är folkbokförda på adresserna på gatan där Karin Pleijel bor. På de 25 gatunummer som ligger närmast hennes adress bor det sammanlagt 46 vuxna personer. Bara en av dem har ett utländskt namn. Han är av namnet att döma en inflyttad engelsman eller amerikan.

Hvorfor kan ikke Pleijel gå foran som et godt eksempel og flytte med hele familien til et utsatt område for å forbedre integrasjonen? Tror ikke Pleijel på multikulturen hun har tredd ned i halsen på den svenske befolkningen?

Göteborgs-Posten
Fria Tider

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.