«Slik vil staten hjelpe deg», proklamerer VG med krigstyper via E24, for nå kommer «SuperStøre to the rescue» og skal gi de stakkars strømkundene hjelpen de trenger for å overleve vinteren. HURRA! At det er Erna, Støre, Stortinget og staten selv som har skapt strømkrisen gjennom totalitær klimapolitikk, skriver ikke media et knyst om. At borgerne i tillegg må betale strømregningen for hele næringslivet, uten fnugg av hjelp, er det også helt stille om. Dette er nemlig plaster og lappesaker, ikke en løsning.

Fra et budsjett hvor man aldri har penger nok til sykehus, velferd, politi, pensjoner eller eldreomsorg, flipper Støre fem magiske milliarder opp av hatten uten minste problem, for å kjøpe seg ro og stemmer i fremtiden. Han ønsker nemlig å fortsette med den absurde klimapolitikken som lager Norges absurde energipolitikk, hvor EU dikterer premissene, på vegne av FNs virkelighetsfjerne bærekraftmål. Strømsvindelen vil bestå, hvis noen skulle være i tvil. Ingenting skal få rokke ved EU og klimapolitikken. Den er hellig.

Støre, som Solberg før ham, vet nemlig at norske velgere husker lite, glemmer fort, og venner seg til hva det skal være av absurd eller selvdestruktiv politikk: EØS, ACER, masseinnvandring, brustadbu, bompenger, DAB-radio, islamisering, NRK-propaganda, bistand, vindkraft, batteriferger, overføringskabler og kampen mot plantenæringen CO2 generelt … det bare fortsetter og fortsetter.

Stortinget burde vært feiet rent for klimahysterikere for ti år siden. Norsk politikk siden 1990 er nemlig en endeløs rekke av vedtak som gjør livet vanskeligere og dyrere for norske borgere. Og folk finner seg i det, venner seg til det, og velger de samme partiene og politikerne om igjen og om igjen.

Og etter hvert stortingsvalg blir alle velgere like overrasket over at de er blitt løyet for og at alt blir vanskeligere og dyrere. Støre gambler på at de venner seg til strømprisene også, og forsøker å kjøpe seg lojalitet gjennom 30 sølvpenger, så selvskadingen kan fortsette. It might just work.

Men det er altså staten som ØDELEGGER for deg. Støre er problemet, ikke løsningen. Ok?

Å angripe energisystemet gjennom «grønne» utopier, gir feil på følgefeil – som igjen fører til økonomisk nedsmelting gjennom enorm prisøkning, tapte arbeidsplasser, økte forskjeller, større inflasjon og energifattigdom. Og det har ikke stortingspartiene tenkt å gjøre noe med, for da må de avvikle EØS, ACER, Paris-avtalen og Bærekraftmålene.

Det bryter med stortingspolitikernes livsløgn og kapitalkreftenes interesser, så det får ikke skje. Derfor vil galskapen «den grønne omstillingen» fortsette. Og når de har tatt strømmen, pengene dine og fossilbilen din, vil EU gå etter vannforsyningen din og det gamle, klimafiendtlige huset ditt.

Nå er du advart – igjen. Dét er verd et abonnement!

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.