Boris Johnson er en politiker som har kunnet flyte på sjarmen gjennom krise etter krise. Han har vært teflon – ingenting ser ut til å feste seg. Idag meldes det at han har fått et nytt barn – en datter. Boris har også fire barn med sin tidligere kone og ett barn som følge av et sidesprang. Daily Mail åpner for muligheten til at det er flere Boris-barn rundt omkring. Boris er far til “minst syv barn” skriver de.

Carrie gives birth to second baby with Boris: PM and wife welcome newborn just weeks before Christmas – making UK leader now father to at least seven children.

Det var først i september i år at Boris innrømmet at han hadde seks barn og ikke fem. Det er mulig at han har åtte tilsammen, skriver Daily Mail.

Britene begynner imidlertid å gå lei av Boris. Nå har han bablet for lenge. Han leder ikke lenger og han snur på femøringen med nye corona-restriksjoner. I tillegg ser det ut til at de ansatte i Downing Street ikke engang følger reglene som er pålagt alle andre. 18 desember i fjor ble det holdt et ulovlig party for de ansatte i Downing Street. Det er å gjøre narr av folk.

Dette skjedde på en tid med store begrensninger om hvem man fikk treffe utenfor egen husholdning, da pårørende til de som døde av covid ikke fikk komme inn på sykehus og kun et fåtall var tillatt i begravelser. Urettferdighet hvor politikere ikke gidder å følge regler som de pålegger andre, samtidig som de ler av det, får britene til å se rødt.

Britene tar igjen med bitende memes. Denne videoen har gått viralt:

 

 

 

 

Image

Alle som kommer til Downing Street blir registrert. Politiet har sagt at de ikke vil etterforske om det var et party der 18. desember i ifjor. En underskriftskampanje er i gang for å få the Independent Office for Police Conduct (IOPC) til å etterforske politiet. 300.000 har så langt underskrevet.

Pressetalskvinne Allegra Stratton måtte si opp jobben sin i Downing Street etter en “fake” pressekonferanse hvor hun avslørte partyet. Videoen ble senere lekket til mediene.

Boris har også gått tilbake på sitt ord. “Freedom Day” er i ferd med å ende i en ny lockdown. Selv hans egne går imot ham.

Daily Mail

Kjøp Kents bok her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.