Den mest spektakulære av 6. januar-demonstrantene, Jacob Chansley, ble onsdag dømt til 41 måneders fengsel for å ha spasert inn i Kongressen på politiets invitasjon. Chansley har allerede sittet ti måneder i fengsel og ville normalt vært sluppet fri. Men Biden-regimet vil statuere et eksempel.

Chansley har psykiske problemer, og det gir normalt mildere behandling. Men ikke under Biden.

Demokratene er ute på en vendetta.

In September, Jacob Chansley, AKA, the “Q Shaman” pleaded guilty to one felony charge in connection with the January 6 Capitol riot in a deal with the feds. Chansley pleaded guilty to “obstruction of official hearing” something the left does on a regular basis on Capitol Hill.

Rundt 60 sitter fengslet, og flere har sittet siden januar, til dels i fullstendig isolasjon. Det kalles ellers for tortur. Rundt 600 er tiltalt, men justisdepartementet sliter med å finne alvorlige lovbrudd.

Bevisene som taler mot Kongressen, er blitt flere. Politiet åpnet dørene og inviterte demonstrantene inn.

A video released in May revealed Capitol Police gave Chansley and several protesters the clearance to walk into the Capitol.  This was all captured on video. (Amgreatness)

Julie Kelly i amgreatness.com avslørte videoen i mai:

A newly-obtained video shows United States Capitol Police officers speaking with several January 6 protestors—including Jacob Chansley, the so-called “Q shaman”—inside the Capitol that afternoon.

One officer, identified in the video and confirmed by charging documents as Officer Keith Robishaw, appears to tell Chansely’s group they won’t stop them from entering the building. “We’re not against . . . you need to show us . . . no attacking, no assault, remain calm,” Robishaw warns. Chansley and another protestor instruct the crowd to act peacefully. “This has to be peaceful,” Chansley yelled. “We have the right to peacefully assemble.”

 

New Video Shows U.S. Capitol Police Gave Protesters OK to Enter on Jan. 6

Les også:

Sannheten om 6. januar kommer for en dag

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.