Oslo er en trygg by, sier justisminister Emilie Enger Mehl etter at åtte skyteepisoder har rammet byen. Det hele toppet seg med et ran av en gullsmed på Sagene tirsdag ettermiddag, hvor gjerningspersonen skal ha truet personalet med et våpen som «lignet et skytevåpen».

Hvorvidt Oslo er en trygg by, diskuteres av Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen i kveldens Dagsorden.

I Europa protesteres det mot vaksinepass, mens nye nedstengninger truer som en overhengende, mørk sky her hjemme. FHI bekymrer seg for en økning i innleggelser, mens sykehusene er overfylt av pasienter av ulike årsaker. Subsidierte medier har tatt opp rapporteringen om økning i smittetall, som dukker opp jevnt og trutt gjennom hele dagen, men det de ikke forteller, et at en rekke EU-parlamentarikere har gått ut og advart befolkningen mot myndighetenes håndtering av vaksinasjon og vaksinepass. Det snører seg til på Kontinentet.

I mellomtiden dupper Biden av på klimatoppmøte, hvor eliten har samlet seg for å diskutere hvordan den jevne skattebetaler skal strippes for å redde jordkloden og menneskeheten.

Denne sendingen går live. Vi har litt tekniske problemer, uforbeholden sendetid er satt til 18:30. Vi sender Dagsorden live for første gang i nytt studio.

Etter forespørsel fra dere seere legger vi ut hele pressekonferansen «Dissident European parliament members drop truth bombs» her:

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.