Den unntakstilstanden som er innført i Canada har vært under forberedelse i lang tid. Cancel-culture er en forløper, det samme er nedstengningene, vaksinetrykket og vaksinepasset. Staten har tatt over våre liv.

Det har skjedd umerkelig fordi det var av en tvingende grunn, men jo lenger det har vart, jo tydeligere er det blitt at det handler om politikk, ikke helsefaglige grunner.

Før dette hadde du islamofobi, hatprat, rasisme og identitetspolitikk og LQBTI. Det er mye å forholde seg til, og folk vil ikke ha bråk. De styrer unna. Og våre ledere ifører seg en kappe av falsk empati.

De antistatlige angripes av PST. Det er som tatt ut av en fremtidsdystopi.

Vi har ikke hatt fantasi til å forestille oss hva som kunne skje, og de av oss som gjorde det fikk beskjed om at de var paranoide. Vi var konspiratoriske.

Bankkonto? Ingen selvfølge for de antistatlige lastebilsjåførene i Canada. Levebrødet kan tas fra oss hvis vi har feil holdninger.

Vi ser i Canada hva dette regimet kan føre til.

Hvis de vet alt om deg kan de også gjøre alt mot deg. Og overvåkningen er tilnærmet komplett.

Det er trekk ved woke-ideologien som gir ubehagelige fornemmelser. Den har potensialet til også å bli fysisk. Trudeau virker å ønske at demonstrantene skal fryse i hjel.

Som Tucker bemerket: Det virker som om noen nyter å si at man skal bruke fysisk makt mot demonstrantene. Det var også slike mennesker på 60-tallet og vi visste de var der. Nå hører de hjemme på venstresiden.

Hele gjengen er samlet for å diskutere disse temaene. Christian Skaug, Helena Edlund, Hans Rustad og Erling Marthinsen.

I studio forsøker programleder Øyvind Thuestad å holde kontroll på Document-mobben.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.