At tidligere utenriksminister og forsvarssjef Colin Powell dør er en ting. Mannen var tross alt 84 år. Men det faktum at han var vaksinert og likevel døde av covid er det som tiltrekke seg oppmerksomhet.

Biden har holdt tale etter tale der han hamrer inn at det er de uvaksinerte som utgjør en fare for andre. Han har unngått å nevne at uvaksinerte som har hatt sykdommen har langt bedre immunsystem enn vaksinerte. Da Fauci fikk spørsmål om det samme svarte han at det var et interessant spørsmål man måtte se nærmere på.

Powells død er et skudd for baugen til Biden. Biden har innført vaksinetvang, uten unntak. Selv folk som har hatt covid må ta vaksinen. Det finner ikke folk seg i. Mange steder stopper helsetjeneste, brannvesen og politi opp fordi for mange nekter og blir tvunget til å slutte.

Forsyningskrisen, inflasjonen og vaksinetvangen er ved å senke Bidens presidentskap.

Powell hadde Parkinson og andre sykdommer som gjorde ham sårbar. Familien opplyser ikke når han ble vaksinert.

 

Colin Powell dies of COVID-19 complications despite vaccine: Medical experts weigh in

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.